Maak je eigen website met Divi

GRATIS E-MAILCURSUS

WIL JE JE EIGEN WORDPRESS WEBSITE GAAN MAKEN?

 

Met deze gratis e-mailcursus kun je daar een goede start mee maken.

 

De e-mailcursus bestaat uit drie modules:

 1. Hosting en domeinnaam kiezen
 2. WordPressthema kiezen en installeren
 3. Homepageteksten schrijven en homepage opbouwen

Elke module bestaat uit een werkboek en bijbehorende instructievideo’s.

 

Module 1

In deze module behandel ik:

 • waar je over na moet denken als je een hosting provider kiest
 • hoe je een domeinnaam kunt kiezen

 

Module 2

In deze module behandel ik:

 • waar je over na moet denken als je een WordPressthema kiest
 • hoe je een thema op je website installeert

In de video’s en de technische handleidingen van de e-mailcursus werk ik met het thema Divi, maar ik geef je ook nuttige informatie over waar je aan moet denken als je een ander thema wilt kiezen.

 

Module 3

In deze module behandel ik:

 • welke onderdelen belangrijk zijn op een homepage
 • tips bij het schrijven van een homepage-tekst
 • hoe je een homepage bouwt met Divi

 

 

Divi en Siteground

In deze cursus gebruik ik het WordPressthema Divi en hostingprovider Siteground als voorbeelden in de video’s. (De links naar Divi en Siteground zijn  zogenaamde affiliate-links. Dat betekent, dat ik een commissie ontvang als je ze gaat gebruiken). Ik ben zelf een enthousiast gebruiker van Divi en Siteground, en kan je ze van harte aanbevelen.

 

Wat kost het maken van een website met Divi en Siteground jou?

 • Het gebruik maken van het open source platform WordPress kost je niets.
 • Het WordPressthema Divi kost het eerste jaar USD 89,00 (± € 80,00). Wil je het thema daarna blijven gebruiken? Dan betaal je nog eens USD 160,00 (± 140,00) voor levenslange updates (in totaal betaal je dus maximaal USD 249,00 (± € 220,00) voor Divi.
 • Hosting bij Siteground kost je het eerste jaar € 3,95 per maand, en een domeinnaam € 1,00. Dat is voor het eerste jaar bij elkaar € 48,40.
 • Het tweede jaar kost hosting je € 9,95 per maand*, en een domeinnaam je € 14,95 per jaar. Dat is per jaar dus € 134,35. (*Als je je eerste contracttermijn op drie jaar zet, betaal je drie jaar lang het lagere tarief van € 3,95).

 

Wil je met Siteground en Divi starten? Dan ben je dus het eerste jaar € 128,40 kwijt. Voor het tweede en volgende jaar betaal je € 134,35 per jaar aan hostingkosten, plus een eenmalig bedrag van omgerekend € 140,00 aan levenslange updates van Divi.

Zowel Divi als Siteground kennen een niet-goed-geld-terug termijn van 30 dagen. Je kunt dus 30 dagen lang aan de slag met Divi, en uitproberen of het je bevalt.

 

Online cursus

Deze e-mailcursus bestaat uit de eerste drie modules van de (betaalde) online cursus ‘Maak je eigen WordPress website met Divi’. Wil je het hele maakproces van een website stap voor stap uitgelegd krijgen? Dan is de complete online cursus iets voor jou. Als je je inschrijft voor de gratis e-mailcursus, dan ontvang je informatie wanneer deze complete cursus beschikbaar is – hij is nu in de maak. Als je je inschrijft voor de gratis e-mailcursus, kom je tevens in aanmerking voor een vroegboekkorting.

 

Hartelijke groet, Simone

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This