Maak je eigen website met Divi

online cursus in ontwikkeling

STEL JE HET MAKEN VAN EEN WEBSITE ALSMAAR UIT?

 

 

Misschien ben je op dit moment met een prachtig project bezig. Bijvoorbeeld:

  • Een bedrijf aan het oprichten
  • Een boek schrijven
  • Een kunstzinnig project vormgeven

Je weet: de tijd is allang rijp om je project aan de wereld te laten zien. Maar wellicht stel je het maken van een website alsmaar uit. Bijvoorbeeld om de volgende redenen:

  • Een website laten ontwikkelen kost (soms veel) geld.
  • Je weet nog niet precies wat je eigenlijk wilt zeggen, en het is moeilijk om zonder duidelijke teksten naar een web-developer te stappen.
  • Je weet nog niet precies wat voor sfeer je wilt uitdragen, en wat voor kleuren of beelden je wilt gebruiken.
  • En het allerbelangrijkste is misschien wel: het is gewoon doodeng om met je creatieve plannen naar buiten te stappen.

Mijn handen jeuken altijd als ik zoiets hoor, omdat ik zelf mijn eigen websites op een super-simpele manier heb gemaakt.

Divi

Ik gebruik een WordPress-thema (Divi) dat er van zichzelf al prachtig uitziet, en dat heel makkelijk in gebruik is. (De link naar Divi is een zogenaamde affiliate-link, wat betekent, dat ik een commissie ontvang als je dit WordPressthema aanschaf). Ik gebruik helemaal geen toeters of bellen bij het ontwikkelen, en houd het zo simpel als mogelijk, waardoor het steeds heel makkelijk is om dingen aan te passen, of nieuwe pagina’s toe te voegen. Doordat ik me zo vertrouwd voel met het thema en het thema zo goed in elkaar zit, en omdat ik alles zo simpel houd, heb ik geen hulp nodig van een web-developer. Ik heb een provider gekozen (Siteground), die zich o.a. specialiseert in WordPress, en me als ik kleine WordPress-gerelateerde vragen heb. Tot nu toe is hun hulp voldoende gebleken om me zonder gespecialiseerde hulp van een betaalde WordPress-deskundige te redden.

 

Online cursus

Zoals gezegd: tijdens coachingstrajecten ondervond ik vaak dat mijn cliënten de online stap naar buiten onnodig lang uitstelden. Of ze besteedden erg veel geld aan het design van een website – geld dat op dat moment eigenlijk nodig was voor andere (bedrijfs)uitgaven. Voor mij was het frustrerend dat ik tijdens de gesprekken eigenlijk geen tijd had om uit te leggen hoe je dat nou aanpakt – zelf een eenvoudige WordPress-website maken.. Aan deze frustratie maak ik de komende tijd een eind, door deze online cursus te ontwikkelen.

 

Heb je interesse in deze online cursus?

Mocht je interesse hebben om een website te gaan ontwikkelen met Divi, laat het me horen, door het formulier op deze pagina in te vullen. Ik houd je dan op de hoogte, en je komt t.z.t. dan ook in aanmerking voor een vroegboek-korting.

 

Hartelijke groet, Simone

 

Pin It on Pinterest

Share This