DE DROMER DIE DOET

90-DAGEN COACHINGSTRAJECT

BLIJFT JOUW DROOM IN DE KAST LIGGEN?

 • Je hebt misschien wel plannen – maar je komt er niet toe om ze uit te voeren
 • Of je droom is vaag – en daardoor weet je niet hoe te beginnen
 • Of je weet eigenlijk wel wat je wilt – maar je durft er niet voor te gaan

Dan is het tijd voor het De Dromer Die Doet 90-dagen coachingstraject

Tijdens dit traject ga je – de naam zegt het al – je droom achterna! Je verheldert wat je wilt, maar ook wat je tegenhoudt. Je onderzoekt je mindset – en stelt hem bij als dat nodig is. Je formuleert een helder doel, ontwikkelt productieve gewoontes en je maakt een projectplanning. En vervolgens ga je van dag tot dag aan de slag – 90 dagen lang! Door elke dag gestaag te werken wordt het boeken van resultaat onontkoombaar.

De basis: Zijn in het Nu

De grondslag van dit coachingstraject is zijn in het Nu. Als je niet kunt accepteren waar je nu staat, dan zul je nooit tevreden zijn als je je doel hebt bereikt. Vanuit zijn in het Nu krijgt het werken aan je droom kwaliteit. Je hoeft niet meer met je tanden op elkaar geklemd te werken aan resultaten en succes. Als alles Nu mag zijn zoals het is, dan ontstaat verandering op een natuurlijke manier, en ontvouwt je leven zich in de richting die werkelijk bij je past. Als je kunt zijn in het nu verdwijnen haast, stress en onzekerheid, en wordt het werken aan je project gekenmerkt door vertrouwen, plezier en ontspanning. En paradoxaal genoeg is juist daardoor de kans op resultaat en succes een stuk groter!

Het boek: ‘De dromer die doet’

Het uitgangspunt voor dit traject is het door mij geschreven boek ‘De dromer die doet’, en de 90-dagenplanner, het werkboek en het 90-dagendagboek die daarbij horen.

In het boek staan de achtergrondideeën van dit traject helder uiteengezet. Met het werkboek in de hand kun je de diepte ingaan door jezelf flink te bevragen op hoe je in het leven staat en wat je wilt bereiken. De planner en het dagboek helpen je om van dag tot dag concreet aan de slag te blijven en niet te blijven hangen in besluiteloosheid en uitstel.

Het ochtendritueel

Een belangrijk onderdeel van ‘De dromer die doet’ is het ochtendritueel. Voor de periode van 90 dagen start je de dag – als je wilt – met een ochtendritueel, dat je zelf ontwerpt. Mogelijke onderdelen van zo’n ochtendritueel zijn:

 • Meditatie
 • Beweging
 • Bewuste dankbaarheid
 • Het doornemen van je doelen
 • Dagboekschrijven
 • Het doornemen van je weekplanning
 • Het maken van een dagplanning

Enzovoorts.

Door het ochtendritueel creëer je een ontspannen en tegelijkertijd gefocust begin van de dag – en daarvan heb je de rest van de dag profijt. Je kunt daarbij het 90-dagendagboek en de 90-dagenplanner gebruiken, die ik je voorafgaand aan het traject opstuur.

Wat gaat het De Dromer Die Doet-traject je brengen?

Allereerst kun het je – door 90 dagen intensief en gestructureerd aan de slag te gaan – het door jou gestelde doel bereiken – of in elk geval een flink eind komen.

Daarnaast ontwikkel je met de 90-dagenplanner en eventueel het dagboek in de hand een ontspannen en productieve manier van werken in het nu, die je ook in komende projecten steeds van pas zal blijven komen. Het traject geeft je de tools om steeds opnieuw bij je leven stil te staan te kijken of je nog steeds op koers ligt. Vandaar kun je steeds opnieuw doelen stellen, en zo je leven op een zinvolle manier vormgeven.

 

HOE ZIET HET TRAJECT ERUIT?

Intakegesprek

Van tevoren houden we een (vrijblijvend) intakegesprek van ongeveer een half uur – in dit intakegesprek onderzoeken we of dit traject bij je past.

Zes à acht coachingsgesprekken (in totaal ongeveer 9 uur)

 • Startgesprek van 1,5 uur live of telefonisch
 • Vier coachingsgesprekken tussendoor (om de ongeveer drie weken) van 1,5 uur. Eventueel kunnen deze vier gesprekken van 1,5 uur vervangen worden door zes telefonische gesprekken van een uur).
 • Eindgesprek van 1,5 uur live of telefonisch

Accountability door middel van het weekverslag

Aan het eind van de week maak je steeds een weekverslag, dat je (dertien weken lang) per e-mail naar me opstuurt. Zo zorg je ervoor dat je op koers blijft en niet gaat uitstellen, en het geeft je de mogelijkheid om eventueel vragen te stellen, en feedback te krijgen. Ook schrijf je in dit weekverslag je doelen voor de volgende week. De e-coaching via het weekverslag, je vragen en mijn feedback geven het coachingstraject extra diepte. De ervaring leert dat door deze manier van werken je veel sneller en gemakkelijker de doelen bereikt die je jezelf hebt gesteld.

Steun tussendoor

Heb je tussendoor vragen, of kom je ergens niet uit? Dan kun je me tussendoor ook nog mailen.

Bonus:

Als bonus stuur ik je zodra je je hebt aangemeld het boek ‘De Dromer Die Doet’ op, en de planner, het dagboek en het werkboek die daarbij horen (twv € 99,80).

WAT KOST HET TRAJECT?

De prijs van het traject is

 

€ 1195,00 exclusief btw voor bedrijven of als er vergoeding mogelijk is door andere instanties

€ 995,00 exclusief btw voor kleine zelfstandigen, en € 995,00 inclusief btw voor particulieren

JE COACH:

SIMONE NIJBOER

Ik ben een bevlogen mens en een gepassioneerd coach. Ik sta vol achter en naast je tijdens je traject. Vermoed je een inhoudelijke klik, mail me (info-at-simonenijboer.nl), en we maken een telefonische afspraak! Van harte welkom, ik verheug me erop je te ontmoeten.

Pin It on Pinterest