Coaching

 

Coaching

 

Wil je graag een creatief project aanvangen of voltooien, en kun je daarbij hulp gebruiken? Zijn er dingen in je leven die je verhinderen om de dingen die je wilt doen ook daadwerkelijk te doen? Ik coach mensen die:

  • een eigen bedrijf willen opzetten
  • een boek willen schrijven of een online training ontwikkelen
  • kunst willen maken
  • een belangrijke levensverandering willen inzetten,

en daar alsmaar niet verder mee komen.

 

Coaching kan plaatsvinden verschillende vormen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Ook is er altijd de mogelijkheid om een traject op maat te volgen. Neem in dat geval contact op, dan maak ik een offerte.

 

 

 

Coachingstrajecten

 

30-dagen-traject

 

Een dertig werkdagen lang coachingstraject (zes volle werkweken), waarin je vier intensieve coachingsgesprekken combineert met dagelijkse online coaching. Elke dag werk je aan je project, en ik steun je daarin op dagelijkse basis. Daardoor haal je het maximale rendement uit je coachingstraject.

 

LEES MEER!

Traject op maat

 

Voor een langduriger project is het vanzelfsprekend mogelijk om meerdere coachingsgesprekken te voeren en die over langere tijd uit te spreiden. Ook is het mogelijk om gesprekken te combineren met online coaching. Neem contact op, dan kan ik een offerte op maat maken.

 

Individuele gesprekken

 

Een gesprek van 1,5 uur

Een mogelijkheid is een gesprek of een serie van meerdere gesprekken van 1,5 uur. Deze wat langere gesprekken geven je de mogelijkheid om complexere onderwerpen waar veel verschillende kanten aan zitten op een zinvolle manier te bespreken.

Het gesprek duurt 1,5 uur
Het gesprek vindt plaats in mijn werkruimte in Vleuterweide, Vleuten (Leidsche Rijn, Utrecht). Klik hier voor adres en routebeschrijving. Als je ver weg woont kan het gesprek ook telefonisch plaatsvinden.

 

 

De prijs van één gesprek van 1,5 uur is € 150,00 ex btw.

Kleine zelfstandigen en particulieren krijgen € 20,00 korting, en betalen € 130,00 ex btw.

Wordt de coaching niet door derden vergoed, of kun je de btw niet aftrekken, dan is dit bedrag inclusief btw.

 

 

Een telefonisch gesprek van één uur

Een mogelijkheid is een gesprek of een serie gesprekken van één uur. In deze gesprekken werk je aan een vraag waar je mee zit of een keuze die je moet maken, en werk je toe naar concrete stappen die je wilt zetten.

 

 

Elk gesprek duurt één uur.

Duurt het gesprek langer dan een uur, dan beslissen we gezamenlijk of we het gesprek verlengen tot een gesprek van anderhalf uur, of dat we een vervolgafspraak maken.

 

Het coachingsgesprek is telefonisch.

Wil je graag een ‘live’ coachingsafspraak maken? Dat kan alleen als je een afspraak maakt voor een 1,5 durend gesprek. Kijk daarvoor elders op de pagina.

 

 

 

De prijs van één telefonisch gesprek van 1 uur is € 130,00 ex btw.

Kleine zelfstandigen en particulieren krijgen € 20,00 korting, en betalen € 110,00 ex btw.

Wordt de coaching niet door derden vergoed, of kun je de btw niet aftrekken, dan is dit bedrag inclusief btw.

 

Een telefonisch gesprek van een half uur

Nog een mogelijkheid is een telefonisch gesprek van een half uur. Deze gesprekken zijn bedoeld om een korte kwestie te bespreken. Ook zijn ze geschikt als  ‘tussendoor-gesprek’ in een serie van langer durende coachingsgesprekken.

Het gesprek duurt een half uur. Duurt het gesprek langer dan een half uur, dan beslissen we gezamenlijk of we het gesprek verlengen tot een gesprek van een uur, of dat we een nieuwe coachingsafspraak maken.

 

 

Het gesprek vindt telefonisch plaats.

 

Wil je graag een live afspraak maken? Dat kan alleen als je een afspraak voor 1,5 uur wilt maken. Kijk daarvoor hierboven.

 

 

 

De prijs van één telefonisch gesprek van 0,5 uur is € 80,00 ex btw.

Kleine zelfstandigen en particulieren krijgen € 20,00 korting, en betalen € 60,00 ex btw.

Wordt de coaching niet door derden vergoed, of kun je de btw niet aftrekken, dan is dit bedrag inclusief btw.

 

 

Pin It on Pinterest