“Tool in handen om me te verdiepen”

boekrecensies

De training 'De basis van een bloeiende praktijk' heeft mij bij een diepe kern gebracht. De impact van de cursus is groter dan ik me van tevoren had voorgesteld en ik denk nog groter dan dat ik nu besef. De kwaliteit en het enthousiasme die Simone keer op keer liet zien is voor mij van groot belang geweest.

Er is een zaadje gepland dat mag gaan groeien de komende tijd. En ik heb een tool in handen gekregen om me steeds maar weer opnieuw te verdiepen en toe te passen op het werk in mijn praktijk.  Concreet heb ik een doelgroep gevonden die bij me past, een niche die daarbij klopt en een tekst geschreven waar ik echt in mijn stoutste dromen niet aan durfde te denken. Daarnaast heb ik concrete plannen voor de opbouw van het aanbod, gestoeid met het bepalen van de prijzen en het vormgeven van mijn nieuwe website.

Ik ben Simone en haar training dankbaar en weet dat zij een behoefte opvult waar wij als therapeuten en coaches tegen aanlopen.  Ik heb een aantal opleidingen gedaan en er is geen enkele opleiding geweest die aandacht besteed heeft aan het werkelijk neerzetten van een praktijk en welke stappen je daar concreet bij kunt zetten.

Conny Gielis, www.connygielis.nl

Related posts:

Pin It on Pinterest

Share This