Zeven vragen over Eigen werk

Gratis lezing

 

Als je je eigen werk wilt vormgeven, dan heb je wellicht al wat vage of minder vage ideeën over wat je zou willen. Maar wil je werkelijk goed beslagen ten ijs komen, dan moeten een aantal vragen goed beantwoord worden. In elk coachingstraject over Eigen Werk dat ik geef komen deze vragen terug.

 

Deze zeven vragen zijn:

  • Vanuit welke inspiratie werk je? Wat is jouw specifieke kracht?
  • Voor wie werk je? Welke mensen kun jij het beste ‘dienen’?
  • Waar zijn zij naar op zoek? Wat is hun probleem of verlangen?
  • Wat heb jij hen te bieden? Wat is jouw ‘oplossing’, welk perspectief kun jij bieden?
  • Hoe kom je van A naar B? Wat is jouw visie, hoe ga je te werk?
  • Welk aanbod (gratis en betaald) ga je ontwikkelen? Wat zijn de concrete producten of diensten die je biedt?
  • Welk tijdspad zet je uit om te bereiken wat je wilt?

 

Het lijken zulke simpele vragen – maar het beantwoorden ervan is meestal niet zo simpel. Het vraagt van je dat je de diepte in duikt, en werkelijk tot de kern van je  werk weet door te dringen, en daaraan ook concrete acties verbindt.

 

Donderdag 28 mei a.s. van 10.30 tot ongeveer 11.30 uur geef ik een gratis lezing, om deze vragen te exploreren. De lezing is een opmaat naar het groepscoachingstraject dat op donderdag 18 juni start.

Kijk hieronder voor de details van de lezing:

De gratis lezing vindt plaats op donderdag 28 mei, om 10.30 uur

De gratis lezing vindt plaats per telefoon. Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Als je je hebt aangemeld ontvang je vlak van tevoren de inbelgegevens.

De lezing is gratis, maar aan het inbellen op het benodigde (0900) servicenummer zijn wel kosten verbonden. In België en Duitsland kost dat 15 en in Nederland 9 cpm (incl. BTW, excl. eventuele reguliere gesprekskosten).

Na afloop van de lezing zal ik je per mail meer informatie sturen over het groepscoachingstraject dat op 18 juni start. Kijk hier alvast voor meer informatie.

Als je je inschrijft ontvang je daarnaast ook mijn nieuwsbrief. Mocht je die niet willen ontvangen, dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven.

Ik neem de lezing op, en stuur je de mp3 na afloop op. Zo kun je eventueel dingen die je gemist hebt nog eens naluisteren, en hoef je niet ‘mee te schrijven’.

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door onderstaand invulformulier in te vullen.

Heb je  nog vragen? Bel of mail gerust! (030-8900173 – info@simonenijboer.nl)

Pin It on Pinterest