Het hoefd niet perfect!

van perfectionisme naar vrijheid

Ben jij een perfectionist?

 

Misschien herken je er wat in: je hebt hoge normen, je wilt de dingen graag goed doen. Tot zover is er niets aan de hand. Juist mooi dat je er niet de kantjes van af wilt lopen en kwaliteit wilt leveren.

Maar bij jou ontaardt dat willen leveren van kwaliteit maar al te makkelijk in perfectionisme. Het is nooit goed genoeg in je eigen ogen, en je bent ook bang dat anderen hetzelfde zullen vinden.

Het resultaat daarvan is dat de dingen die je graag wilt doen niet afkomen, dat je gaat uitstellen of dat je er zelfs niet aan begint. Je bent misschien jaloers op anderen die die dingen wel doen (en misschien dan nog meer applaus krijgen voor dingen die jij onder de maat vindt). Je creativiteit raakt volledig geblokkeerd.

Het liefst zou je de vrijheid zou voelen om ongeremd te creëren, om de dingen te doen die je belangrijk vindt of waar je naar verlangt.

 

Hoe kun je beweging krijgen in je perfectionisme?

Er zijn genoeg websites in de lucht waarop je tips krijgt, zoals: ‘Wees ook eens tevreden met een 7 in plaats van met een 10’. ‘Geef jezelf complimenten, ook als het resultaat niet helemaal perfect is’. ‘Probeer je zelfbeeld niet afhankelijk te laten zijn van je prestaties’.

En dat is allemaal leuk en aardig, maar dat lukt jou dus juist niet!

 

Handvatten

In deze mini-workshop geef ik je een aantal handvatten waarmee je je perfectionisme in een ander daglicht kunt gaan zien, zodat je meer en meer de vrijheid kunt vinden om de dingen te doen die je belangrijk vindt.

 

Hiernaast kun je je opgeven voor deze mini-workshop

(Als je je inschrijft ontvang je tevens mijn maandelijkse nieuwsbrief, en het e-book: ‘De kracht van dagelijks creëren’. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je er elk moment weer voor afmelden).

Wanneer vindt de lezing plaats?

De telefonische mini-workshop heeft al plaatsgevonden. Je kunt je hieronder nog steeds opgeven, dan ontvang je alsnog de mp3.

Wat kost het om mee te doen?

De lezing is gratis. Je belt in op een ‘gewoon’ telefoonnummer, waarvoor je alleen je gebruikelijke belkosten betaalt.

Het is ook mogelijk om te bellen naar een iNum-nummer. Lees hierover meer verderop.

 

Wordt er een mp3-opname gemaakt?

Van de lezing maak ik een opname, die ik je na afloop in mp3-formaat toestuur, dus als je er niet bij kunt zijn kun je altijd na afloop de opname afluisteren.
Mocht je er wel bij kunnen zijn, dan vind ik dat heel erg leuk! Voor mij is het altijd fijn om te weten dat er ‘echte’ mensen live aan de andere kant  luisteren, en voor de luisteraars is het fijn, dat ze de vragen die ze hebben, ook daadwerkelijk direct aan mij kunnen stellen.

Hoe meld ik me aan?

Vul je naam en e-mailadres in in het formulier hiernaast. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een bevestigingslink. Als je daarop klikt krijg je een tweede e-mail met daarin de inbelgegevens.

Na afloop van de lezing ontvang je de mp3. Daarnaast stuur ik je dan ook informatie over het nieuwe type coachingstraject dat ik op basis van het principe van dagelijks creëren start. Je kunt daar ook alvast meer over lezen op deze pagina

Als je je aanmeldt ontvang je daarna ook mijn maandelijkse nieuwsbrief. Ik schrijf daarin met regelmaat over creativiteit, levenskunst en aanverwante zaken. Ook kondig ik er mijn cursussen en coachingsmogelijkheden in aan. Je kunt je elk moment weer afmelden en ik respecteer je privacy.

Hoe werkt het inbellen?

De gratis lezing vindt plaats als telefonische vergadering.

Bel naar +31 707100602 of een ander lokaal inbelnummer.  Na het invoeren van een deelnemerscode kom je in een telefonische vergadering terecht. Aan het begin van de lezing kun je de andere deelnemers niet horen (ik zet ieders microfoon uit, zodat je geen last hebt van achtergrondgeluiden. Aan het eind zet ik de lijnen open: dan kun je elkaars stemmen en vragen horen).

Het is ook mogelijk om te bellen naar een iNum-nummer: +883510080037. iNum-nummers kunnen tegen een laag tarief en soms zelfs gratis gebeld worden via VoIP-providers zoals Skype, Google Hangout en VoIP Buster. De betreffende provider kan aangeven of iNum-nummers kunnen worden gebeld en tegen welk tarief. (Deze mogelijkheid is er pas sinds kort, dus ik heb geen ervaring met hoe soepel dat daadwerkelijk loopt).

Als je je inschrijft, ontvang je na bevestiging een mail met daarin alle meer gedetailleerde informatie en inbelcodes.

Pin It on Pinterest