De kracht van dagelijks creëren

gratis telefonische mini-workshop op 23 augustus 2017

De kracht van dagelijks creëren

 

Gratis mini-workshop op woensdag 23 augustus 2017, om 11.00 uur

 

 

 

Een stille wens

 

Veel mensen lopen met een stille wens rond, een innerlijke drang om iets van zichzelf in de wereld te zetten dat er nog niet was. Om een project te realiseren, om iets te maken. Kortom: een drang om te creëren.
Misschien:

 • een boek schrijven
 • een eigen bedrijf starten
 • kunst maken
 • of nog iets heel anders?

 

Bezwaren

 

Maar, om met Willem Elsschot te spreken: tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren. Vooral erg veel praktische bezwaren…

Bezwaren in de categorie: volle agenda, kleine kinderen, een drukke baan, geen geld, te oud, te jong etcetera. Volkomen begrijpelijk, maar o zo frustrerend.
Of bezwaren (en daar zijn er vaak nog meer van) in de categorie:

 • dat durf ik niet
 • dat kan ik niet
 • wie denk ik wel niet dat ik ben
 • wie zit daar op te wachten
 • dat lukt me nooit
 • dat heb ik al zo vaak geprobeerd
 • wat zullen de mensen wel niet van me denken
 • wat haal ik me op de hals
 • ik moet eerst nog zoveel leren
 • ik moet eerst nog een opleiding doen (komt vaak voor!)

 

Een omhooggetrokken wenkbrauw

 

Soms: in een enthousiast, bevlogen moment, dan begin je aan je creatieve project. Maar zodra er een storm innerlijke twijfel losbarst, of een vriend een wenkbrauw omhoog trekt, of er anderszins tegenkrachten zich doen gelden, is het bijltje zo weer neergelegd.

Zo kunnen creatieve projecten jarenlang slepen. Maar ondertussen knagen ze wel aan je energie! Elke keer als je er aan denkt, krijg je een klein steekje in je hart.

 

Wat kun je doen?

 

Een zeer werkzaam antigif tegen dergelijke energielekkage is dagelijks creëren.

Dagelijks creëren doorbreekt de creatieve lamlendigheid op een simpele, maar zeer krachtige manier. Van dag tot dag zet je kleine stappen op het pad van de creatie.

Weer of geen weer: jij gaat aan de slag. Zichtbaar resultaat die dag, of niet? Dat maakt niets uit. Het belangrijkste is dat je elke dag je weer verbindt aan het proces.

Op een speelse manier helpt dagelijks creëren je om je plannen te verwezenlijken, zonder je onder druk te zetten.

Door het scheppen van een gestaag ‘creëer-ritme’ laat je je niet meer afleiden door de waan van de dag. Je kiest een duidelijk doel, maar je focust op het proces, en daardoor boek je des te meer resultaten.

En het belangrijkste is dat het creëren zelf weer gewoon de vreugdevolle bezigheid wordt die het van nature is.

 

Mini-workshop

Woensdag 23 augustus om 11  uur geef ik een (gratis) telefonische mini-workshop, over de kracht van het dagelijks creëren, en over hoe je zodanig met al de innerlijke en uiterlijke drempels om kunt gaan, dat je scheppende kracht weer gaat stromen en je dag na dag werkt aan datgene wat je na aan het hart ligt.

De workshop is praktisch van aard, en geeft je handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Ik stel je tussen mijn verhaal door vragen, zodat je voor jezelf helderder krijgt watje graag zou willen creëren en ideeën krijgt om je project meer vorm te geven.

 

 

Wil je je opgeven?

Dat kan via het invulformulier hiernaast.

 

van harte welkom!

Simone

Wanneer vindt de lezing plaats?

De mini-workshop vindt plaats op 23 augustus 2017 om 11 uur.

Wat kost het om mee te doen?

De lezing is gratis. Je betaalt alleen voor het bellen naar een LOKAAL nummer (dus geen 0900-nummer)

 

Wordt er een mp3-opname gemaakt?

Van de lezing maak ik een opname, die na afloop van de lezing enige tijd via mijn website te beluisteren is.

Hoe meld ik me aan?

Vul je naam en e-mailadres in in het formulier hiernaast. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een bevestigingslink. Als je daarop klikt krijg je een tweede e-mail met daarin de inbelgegevens.

Na afloop van de mini-workshop stuur ik je ook informatie over het 30-dagen-coachingstraject dat ik op basis van het principe van dagelijks creëren heb ontworpen. Je kunt daar ook alvast meer over lezen op deze pagina

 

Hoe werkt het inbellen?

De workshop vindt plaats als telefonische vergadering. Je belt naar een lokaal nummer, dat ik je tzt toestuur en komt dan in een telefonische vergadering terecht. Aan het begin van de lezing kun je de andere deelnemers niet horen (ik zet ieders microfoon uit, zodat je geen last hebt van achtergrondgeluiden. Aan het eind zet ik de lijnen open: dan kun je elkaars stemmen en vragen horen).

Als je je inschrijft, ontvang je na bevestiging een mail met daarin alle meer gedetailleerde informatie en inbelcodes.

Pin It on Pinterest