“Helder traject met concrete stappen, een aanrader”

boekrecensies

*Voordat ik besloot om mee te doen aan het traject van Simone ‘De basis van een bloeiende praktijk’ had ik wat reserves: het was een behoorlijke investering in tijd en geld, en ik wist niet zeker in hoeverre het me echt wat op zou leveren. Maar al na de eerste sessie was ik om. Simone biedt een helder traject met concrete stappen die mij een heel andere kijk op het ondernemerschap hebben gegeven. Haar aanpak kan dienen als basis, maar ook als gereedschap om in een later stadium nog eens terug te gaan naar aspecten waar je tegenaan loopt of die je wilt versterken.

De telefonische sessies vond ik zelf heel prettig: geen reistijd, en heel efficiënt omdat je de ‘ruis’ kwijt bent van visueel contact. Weliswaar is de looptijd van het traject zelf te kort om alles helemaal uit te werken tijdens de sessies*, maar ik merk nog vaak dat ik teruggrijp op zaken die bij het traject aan de orde zijn geweest en die me helpen om verder te komen. Kortom, een aanrader!

Ineke Smits, cultureel ondernemer

‘Ik help musici met hun bedrijfsvoering zodat zij hun artistieke projecten beter kunnen realiseren’

(*naschrift Simone: omdat meerdere mensen de looptijd als kort ervoeren, voor de flinke hoeveelheid werk die er verzet wordt, is de looptijd verdubbeld: er zitten nu telkens twee weken tussen elke sessie, in plaats van één week.)

Related posts:

Pin It on Pinterest

Share This