“De investering dubbel waard: 5 sterren”

boekrecensies

[over Ondernemen met bezieling; bron bol.com] Simone Nijboer ken ik al langer via teleseminars die ik met regelmaat bezoek om niet hele afstanden te moeten reizen. Dit is vooraf al een aanrader zeker als je van plan bent om dit boek te gaan lezen.

Ik moet zeggen dat Simone niet teveel had beloofd in haar preview. Het is een boek wat moeilijke materie ( zoals in sommige managementboeken vaker belicht) op een eenvoudige heldere gestructureerde manier neerzet. Ik heb de preview ook gelezen en dat heeft me toen aangezet dit boek te bestellen.

Gezien het feit dat ik veel momenten heb gekend als zzp-er om het bijltje van mijn psychosociale praktijk erbij neer te gooien, heeft dit boek verhelderend gewerkt. Het is een leidraad geworden om van koers te veranderen en dit zonder mijn eigen principes te laten varen overigens. Dit boek lees je in 1 ruk uit of hoofdstuk voor hoofdstuk. So you like. Ik wil iedereen die overweegt in te stappen als startende ondernemer in de (gezondheids) zorg dit boek van harte aanbevelen.

Mij heeft het geholpen om door de bomen het bos weer te gaan zien. Voor het geld hoeft u het in ieder geval niet te laten het is de investering dubbel waard vandaar de waardering van zeer goed (vijf sterren)

Jos Pluijmakers is ambulant begeleider bij Riagg Maastricht

Pluspunten: Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg, Verrassend

Related posts:

Pin It on Pinterest

Share This