Kickstart Creativiteit - Vijfdaagse online workshop

Het is tijd voor een ritueel!

Het is tijd voor een Ritueel Ik ben een fan van rituelen... Op een moment dat het tijd is om het oude achter je te laten en het nieuwe te verwelkomen, dan werkt niets zo goed als een ritueel.  Je kunt nadenken zo lang als je wilt (of misschien zelfs piekeren zo lang...

read more

Het kleine ik en het diepe ik

Ik en ik Als je down bent, verdrietig, boos, jaloers, chagrijnig - dan zou het kunnen zijn dat je de twee ‘ikken’ door elkaar haalt. Laten we ze het ‘kleine ik’, en het 'diepe ik’ noemen. Het kleine ik maakt zich druk over of de dingen wel gaan zoals het wilHet diepe...

read more

Met een frisse blik

Lieve mensen,   Vanochtend had ik een interessante ervaring.   Ik ben echt een natuurliefhebber, en ik kan uitgebreid dromen hoe ik ooit in een mooi klein huisje zal wonen, in het bos, omringd door vogelgeluiden, eekhoorntjes die van tak naar tak springen,...

read more

Alles is één

Het leven is vaak een worsteling waarin je alles fout lijkt te doen. Dan is het goed om te bedenken dat er ten diepste helemaal niets fout kan gaan.

read more

DIVI

Divi WordPress Theme

Siteground

Web Hosting

Mailerlite

MailerLite email marketing for small business

Pinterest

Pin It on Pinterest