“Energie, focus en een steun in mijn rug”

boekrecensies

Mijn eerste gedachte was, ik ga het zélf doen, met het e-book in de hand. Maar toen ik dat had doorgewerkt merkte ik dat ik meer wilde. Ik wilde het programma en de werking daarvan ‘live’ ervaren. Omdat ik me wel realiseerde dat er dan grotere slagen te maken waren. En inderdaad. Tijdens het programma komen de modules tot leven en je ontkomt er niet aan. Alle onderdelen zijn zo treffend en ook noodzakelijk om te doorlopen.

Alles komt langs wat je nodig hebt om op een gezonde manier met je praktijk bezig te zijn. Naast je missie en doelgroep, ga je ook aan de slag met je dagelijkse manier van werken. Aandacht voor je energie, balans en inspiratie. Hoewel veel stof eigenlijk niet nieuw was, paste ik het in mijn praktijk nauwelijks toe. Nu ga ik er niet meer omheen.

De kwartjes zijn gevallen. Ik weet wat me te doen staat. Een hele fijne steun in mijn rug en het geeft vooral veel energie (en focus!) om met mijn praktijk bezig te zijn.

Raymonde van Zijl, Hartenwerk

www.hartenwerk.nl

Related posts:

Pin It on Pinterest

Share This