“Pittige en motiverende duw in de rug”

boekrecensies

Bedankt voor de manier waarop jij onze groep hebt begeleid tijdens de training 'De basis van een bloeiende praktijk'. Ik heb jou ervaren als een inspirerende, invoelende en ambitieuze coach en het programma als een motiverende duw in de rug. Pittig ook, want het gaat om keuzes maken, omgaan met onzekerheid en actie ondernemen. ‘Je doet dingen door ze te doen.’

De training was voor mij een vogelvlucht boven het pad naar een bloeiende praktijk. Die vlucht heeft een actieplan opgeleverd om stappen op dat pad te zetten en hobbels te overwinnen. Hoewel ik mijn ‘niche’ nog niet helemaal duidelijk heb, vormt zich geleidelijk een beeld van mijn ‘ideale cliënt’, in combinatie met mijn wensen en mogelijkheden. Een fundament om op te bouwen. De bouwstenen zijn voor ieder verschillend en ik heb ontdekt welke het beste bij mij passen. 

Het was fijn samen te werken met medecursisten en ervaringen en feedback uit te wisselen. Het werkboek en de geluidsopnamen vormen een handig naslagwerk. Wat mij betreft is het programma een aanrader. Ik wens jou en de volgende cursisten veel succes!

Hanneke Jongeling

www.hannekejongeling.nl 

 

Related posts:

Pin It on Pinterest

Share This