Kwetsbaarheid en kracht

Blog

Vanochtend liep ik hard door het Leidsche Rijnpark vlak bij mijn huis. Mijn gedachten vlogen alle kanten op, terwijl ik ook nog wat glimpen opving van de prachtige bloemen die daar al maanden staan te stralen, en nu langzaam naar schitterende herfsttinten kleuren.
Ik dacht aan de lezing die ik in januari ga houden tijdens de boekpresentatie van ‘Ondernemen met bezieling’. En mijn eerste gedachte was: ‘help, wat moet ik daar gaan vertellen?’.

De tweede gedachte die ik had ging terug naar een filmpje, dat ik eens eerder in een weblog heb besproken. Het filmpje bevatte een lezing van Brene Brown, die onderzoek heeft gedaan naar kwetsbaarheid, en die er achter kwam hoe belangrijk die kwetsbaarheid eigenlijk is. Dat alle wezenlijke bijdragen aan deze wereld ten diepste beginnen met kwetsbaar durven zijn. Met het niet weten, met dat onhandige gevoel van ‘wat moet ik nou?’

En dat het dus de kunst is om daarbij te durven blijven. Waardoor de oerkracht die verscholen ligt in de kwetsbaarheid de ruimte kan krijgen en zijn heilzame werk kan doen in de wereld.

Dat kwetsbaarheid en kracht hand in hand gaan ligt aan de basis van het coachingstraject ‘De basis van een bloeiende praktijk’, dat 26 september start. Kijk voor meer informatie hier.
Vandaag, 18 september is de laatste dag, dat je je op kunt geven voor €495,00.

Dit traject is bedoeld om de bezieling, die je diep van binnen voelt om je eigen werk vorm te geven concrete handen en voeten te geven, zodat je ook daadwerkelijk kunt gaan leven van het werk dat je het liefste wilt doen.

Welkom! Wil je nog verder overleggen? Bel of mail gerust: info-at-simonenijboer.nl of 030-8900173

 

 

verantwoording foto: www.flickr.com, fotograaf: eseskar

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts:

Pin It on Pinterest

Share This