Nieuwsbrief & E-book

Wil je contact houden?

Ik schrijf graag over levenskunst en aanverwante zaken. Met enige mate geef ik een nieuwsbrief uit, waarin je mijn schrijfsels kunt vinden. Ook kondig ik er mijn cursussen en coachingsmogelijkheden in aan.

Wil je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief? Dat kan via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Je kunt je elk moment weer afmelden en ik respecteer je privacy.

 

E-boek

Als je je aanmeldt ontvang je het een e-werkboek dat gebaseerd is op mijn boek ‘Ondernemen met bezieling’. Het geeft je kleine oefeningen om alvast mee aan de slag te gaan.

Ook ontvang je het eerste hoofdstuk van mijn boek ‘Ondernemen met bezieling’. (Wil je meer lezen over het boek, klik dan hier).

 

Een kleine selectie van reacties op mijn nieuwsbrief:

Voor mij zijn onderstaande woorden, midden in de roos, zalving voor mijn ziel en een bevestiging in hoe ik al werk, wie ik al ben en datgene ik nu aanga en hoe,

Wat kan je prachtig verwoorden wat er allemaal zo is.
En natuurlijk lees ik dit precies op een moment dat ik het kan gebruiken.
Door jouw woorden voel ik me gesteund om het snijpunt op te gaan zoeken, en te genieten van het creatieve proces aldaar.

Wat een plezier weer om je te lezen!

Wat heb je een prachtige stuk geschreven. De tranen lopen over mijn wangen, ik ben hier heel blij mee.

Weblog

Met enige regelmaat schrijf ik over levenskunst voor imperfecte mensen, de schoonheid van onze kreukelige werkelijkheid, alledaagse verlichting, en aanverwante zaken.

Wees van harte welkom om er rond te struinen!

Wil je op de hoogte houden van nieuwe schrijfsels? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Coaching

Coaching voor (aspirant) zelfstandigen kan plaatsvinden in verschillende vormen. Lees er meer over op de pagina ‘Coaching’.

Inspiratie

Eigen baas zijn hangt voor mij samen met levenskunst. Om het beste van jezelf te geven, maar tegelijkertijd imperfect te durven zijn.

Spiritualiteit in de meest brede zin des woords staat  niet los van de manier waarop je je dagelijkse dingen doet: je nieuwsbrief schrijven, je belastingen doen. En onzekerheid en twijfel zijn geen ziektes die je te vuur en te zwaard moet bestrijden: het zijn integrale onderdelen van het volle leven.

De inspiratie voor deze levenskunst voor imperfecte mensen vind ik o.a. in zen, de christelijke mystiek en in de non-dualiteit. Lees er hier meer over op de aparte website: simonenijboer.nl

Ik schrijf regelmatig over dit thema in mijn weblog. Wees welkom om er rond te struinen!

 

Boek

Wil je meer lezen over de kunst van het eigenzinnige ondernemerschap, lees dan mijn boek: ‘Ondernemen met bezieling’, uitgegeven bij Uitgeverij Ten Have.

Je kunt het bij mij bestellen: stuur me een mail, en dan stuur ik je het boek zo snel mogelijk op. Je kunt het ook bestellen bij bol.com.

NIEUWSBRIEF & GRATIS E-WERKBOEK

Pin It on Pinterest