PEPPER

CREATIVITY

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT WIL IK?

 

Misschien sta je op een punt in je leven, dat je je afvraagt: wat wil ik?

Je bent bijvoorbeeld toe aan een nieuwe ontwikkeling op het gebied van je werk, je bedrijf of je relatie. Ook kan het zijn dat je in het algemeen de balans van je richting wilt opmaken en opnieuw je koers wilt vinden. Misschien heb je een periode van ziekte, werkloosheid of scheiding achter de rug. Of je gaat op een andere manier een nieuwe levensfase in.

In zo’n periode is het verleidelijk om de oude vertrouwde paden op te zoeken. Maar diep van binnen voel je dat je niet zómaar richting wilt kiezen, op basis van angst of onzekerheid of behoefte aan veiligheid. Of op basis van wat maatschappelijk aanvaard is of wat andere mensen van je verwachten.

Je wilt niet je ‘kleine ikje’ of je angstige of wellicht al-te-stoere ego aan het roer van je leven zetten, maar je ziel, of je innerlijke wijsheid, of je diepere Ik, of hoe-je-het-maar-wilt-noemen. Maar hoe kom je erachter, wat het leven voor plannen met je heeft? Hoe kom je te weten wat je innerlijke wijsheid je te zeggen heeft? Het is zo makkelijk om afgeleid te worden door negatieve self-talk of andermans ideeën over wat goed voor je is.

 

Levensplan

Op zo’n moment is het tijd voor Levensplan: een ééndaags avontuur met als uitkomst: een visioen voor je leven. Je kunt het zien als een intensieve ‘kookpot’ – je duikt diep in je ziel, en je komt weer boven met een concreet plan voor de komende tijd. Zo paar je intuïtie en innerlijke wijsheid aan daadkracht en productiviteit.

Kortom: je komt aan met een levensvraag, en je gaat naar huis met een levensplan.

PRAKTISCHE ZAKEN

Waar & Wanner?

Levensplan vindt plaats op …. Van 10 – 16 uur. Inloop is vanaf 9.45 uur.

Locatie: het Tuinhuis van Het Groene Dak in Utrecht. Klik hier voor de routebeschrijving.

 

WAT KOST 'LEVENSPLAN'?

De prijs

De early bird-prijs voor ‘Levensplan’ is € 195,00 inclusief btw. (Dat is € 161,18 exclusief btw). Geef je in dat geval uiterlijk …. op. Als je je na … opgeeft, kost de dag …. € 225,00

De dag is inclusief koffie, thee en een overheerlijke vegetarische lunch.

 

Bonus:

Tijdens de dag ontvang je als bonus het 90-dagendagboek en de 90-dagenplanner cadeau (tw € 49,50)

 

OVER SIMONE

Simone:

Ik heb Levensplan ontworpen, omdat het leven zoveel moois voor je in petto heeft, als je niet alleen de weg naar binnen gaat, maar ook met al je inzichten je dagelijks leven vormgeeft en van daaruit de wereld weer instapt. Zo geef je je eigen leven kwaliteit, en van daaruit kun je ook weer dingen voor anderen kunt betekenen. Hier kun je meer over me lezen, en hier lees je wat andere mensen over mijn coaching zeggen.

Van harte welkom, en tot ziens bij Levensplan!

Pin It on Pinterest