Privacy Policy

Privacy Policy

Inleidende bepalingen

Op deze pagina tref je de privacyverklaring van Simone Nijboer aan. Je wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. 

Simone Nijboer is statutair gevestigd te Bokkeduinen 4 – 3452JN, Vleuten en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30227304 en draagt de naam Simone Nijboer. Simone Nijboer is per e-mail te bereiken via info-at-simonenijboer.nl

Om de leesbaarheid van deze Privacy Policy te vergroten, vervang ik in de rest van de tekst ‘Simone Nijboer’ door ‘ik’. Ik heb het echter steeds over het bedrijf ‘Simone Nijboer’.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe ik omga met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geef ik aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

Ik behoud me het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 28 mei 2024.

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag: je geeft toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens en het verwerken is noodzakelijk om diensten te kunnen verlenen. De persoonsgegevens worden onder andere gebruikt voor het leveren van cursussen en het versturen van de daarmee samenhangende berichten.

Ook gebruik ik de Facebook Pixel op de cursuswebsite. Daarmee kan ik inzicht krijgen in welke bezoekers van mijn Facebookadvertenties kopers van de cursussen worden. Op basis daarvan kan ik mijn Facebookmarketing afstemmen. 

Daarnaast gebruik ik Google Analytics, om inzicht te krijgen in het verkeer van en naar mijn websites.

Wat betreft de nieuwsbrief: om je daarop te abonneren vraag ik je emailadres. Je kunt je elk moment voor de nieuwsbrief afmelden.

Cookies   

Ik maak op mijn website gebruik van cookies. 

Wat zijn cookies? Een cookie is een ‘stukje data’ dat door een website op je computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je mijn website bezoekt, verzamel ik basis-technische informatie zoals via welke website je op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.  Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit geeft me de mogelijkheid om een goede gebruikservaring te kunnen leveren.

 

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is van toepassing op deze website.

Het kan zo zijn dat deze websites links bevatten naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van mij. Indien je door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Ik ben op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Ik raad je aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

Doorgifte aan verwerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door mij zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven ‘verwerkers’. Je kunt hierbij denken aan aan Mailerlite, die de emailmarketing verzorgt. De verwerkers handelen onder mijn verantwoordelijkheid.

Ook zullen je persoonsgegevens worden gedeeld met derden als ik op grond van een wettelijke verplichting gehouden ben je persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Beveiliging

Ik heb passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Mijn websites hebben een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

 

Uw privacyrechten

Je hebt recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien je de door jou verstrekte gegevens wilt ontvangen, inzien en/of wijzigen, of er vragen over wilt stellen, dan kun je een e-mail sturen naar info@simonenijboer.nl.

Indien je een klacht wil indienen met betrekking tot het verwerken van je persoonsgegevens, dan kun je dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief door door onderaan de automatisch gegenereerde link onderaan elke nieuwsbrief te klikken. 

Dank voor het lezen van deze privacy pagina!

Met vriendelijke groet,

Simone Nijboer

 

Pin It on Pinterest