Reviews

REVIEWS

Hieronder kun je lezen hoe mensen mijn coaching hebben ervaren:

Ik ben begonnen met het 30-dagen coachingstraject bij Simone omdat ik mijn niche wilde bepalen en een website wilde maken. Maar ik zag hier ook tegenop, omdat ik mij nauwelijks op het internet begeef.

Al geruime tijd volgde ik Simone, haar blogs en ook haar boek sprak mij erg aan. Niet dat echte marketingjargon, maar ook ruimte voor dingen die niet zo vlekkeloos verlopen. Toen ik bij Simone binnenkwam en al haar boeken over bewustwording en spiritualiteit zag, voelde ik meteen dat ik op de juiste, bezielde plek was.

Het gestage werken binnen een vooraf bepaalde tijd, heeft mij veel opgeleverd. Daarvoor had ik altijd het gevoel dat ik een halve dag in moest ruimen voor iets. Vaak heb ik die tijd niet. Nu zie ik dat het eigenlijk veel fijner is om ergens een uurtje, of twee, geconcentreerd aan te werken en het dan weer even weg te leggen. Het geeft structuur in mijn dagelijkse bezigheden. Juist ook voor dingen waar ik tegenop zie, het is immers maar een korte tijd.

Ik pas het nu ook op andere dingen toe, mediteren, yoga, of klussen waar ik tegenop zie.

Mijn ideeën opschrijven in een weblog, werkte ook goed. Het gevoel dat er iemand op de achtergrond met je meekijkt en feedback geeft, maakt dat je het niet zo alleen hoeft te doen. Simone haar feedback en ook haar meevoelend inzicht, was een stimulans.

 

Marijke Steenbergen, massagetherapeut

Na bijna 30 jaar gewerkt te hebben als adviseur bij een bank vond ik dat de tijd rijp was om voor me zelf te beginnen en op een andere manier met en voor mensen te werken. Ik had inmiddels de opleiding tot psychodynamisch therapeut en virtuele maagband therapeut met veel plezier afgerond. Precies het goede moment om met een eigen praktijk te starten… dacht ik.

Voor mijn gevoel had ik een enorme koffer met technieken en werkvormen tot mijn beschikking. Misschien wel te veel of niet? Allerlei vragen over wel of niet beginnen met een praktijk,  hoe te beginnen, mijn doelgroep en de manier waarop ik me wilde profileren….ik zag door de bomen het bos niet meer, ik zat vast.

Door het 30 dagentraject ging het op een creatieve en vrije manier weer stromen, samen hebben we alles gefilterd en bleef precies dat over waar ik echt mee wilde beginnen.
Bea (58 jr)

(Ik ben inmiddels gestart met: Bea Hoekstra therapie, coaching en training, met als specialiteit virtuele maagband therapie. http://www.vanzwaarnaarlichter.nl/)

Het principe van dagelijks creëren sprak me aan vanaf de eerste keer dat ik er van hoorde.
Ergens wist ik dat zoiets me te doen stond als het ooit wat wilde worden met mijn plannen om een boek te schrijven.
Maar ik deed het niet, en er was niemand die me bij de les hield.

In een bui van frustratie nam ik contact op met Simone.
Er was meteen een klik. Ik ontmoette een prettige, slimme en betrokken vrouw die goed kan luisteren en behulpzame vragen stelt.
Een vrouw die gedurende 30 dagen met je meeloopt en je ondersteunt in alles wat je tegenkomt.
En die waar nodig maatwerk levert, aangepast aan jouw behoeften en mogelijkheden.

Achter mijn ‘simpele’ vraag kwam ik al snel enkele levensvragen tegen die ook aandacht vroegen en kregen in dit traject.
Daardoor ontstond er geleidelijk als vanzelf de ruimte om aan mijn oorspronkelijke vraag te werken.

Heb ik gekregen wat ik zocht? Ja, en veel meer dan dat, een levensveranderend proces.
Ik kan nu uit ervaring zeggen hoeveel kracht er schuilt in dagelijks creëren.

Een paar jaar geleden kreeg ik het boek ‘Ondernemen met bezieling’ van Simone in handen. Ik raakte meteen geïnspireerd. Met behulp van het boek maakte ik een eerste start met mijn bedrijf.

Afgelopen voorjaar kwam ik erachter dat mijn doelgroep en aanbod toch niet helemaal klopten met wat ik werkelijk aan wilde bieden. Maar wat dan? Intussen had ik meer positieve verhalen over Simone gehoord en ik besloot een traject met haar in te gaan om erachter te komen hoe ik mijn bedrijf verder vorm wilde geven.

Samen met Simone ben ik op zoek gegaan naar dát wat ík graag wil bieden. Door een vast aantal  dagen per week bezig te zijn met mijn project en steeds weer feedback te krijgen op wat ik had gedaan en hoe ik het had ervaren, werd langzaam duidelijk welke kant ik op wilde.

Simone was en bleef enthousiast. Ze zag mogelijkheden waar ik vast dreigde te lopen. En ze gaf me het vertrouwen dat ik het kan. Dankzij Simone’s warme en enthousiaste begeleiding ben ik nu bezig met het uitwerken van een aantal concrete plannen.

Ik heb Simone ervaren als een heel competente en warme coach. Ik kan haar begeleiding van harte aanbevelen aan mensen die graag vorm willen geven aan dat wat zij belangrijk vinden en zich daar onzeker over voelen.

 

M.T.

In het voorjaar heb ik het 30 dagen creëren traject van Simone doorlopen.

Na een burnout ben ik mijn baan verloren; een heftige periode. Toen ik aan het traject begon, was ik onzeker over eigenlijk alles wat met werk te maken heeft. Wilde ik nog wel werken, was er nog wel een plekje voor me, hoe zou ik voorkomen dat ik weer in een vergelijkbare positie terecht zou komen? Heel veel vragen! En – achteraf – vrij oppervlakkig.

Stap voor stap ben ik met begeleiding van Simone weer tot mezelf gekomen. Wat vind ik werkelijk belangrijk, waar krijg ik energie van en wat levert werken ook op?

Maar ook dieper, ik ben gaan inzien dat ik in mijn hoofd een complexe set regels heb maar dat mijn hart, mijn intuïtie heel goed weet wat ik wil. Daar ben ik naar gaan luisteren en op gaan vertrouwen en na 6 weken ben ik dezelfde mens maar met een andere mindset. Ik heb mijn zelfvertrouwen en inspiratie terug, ik wil weer ‘naar buiten’ en geniet met volle teugen van alles waar ik van kan genieten. Klaar voor de toekomst!

Voor mij is het traject enorm krachtig gebleken. Het dagelijks bezig zijn met je project, het erover schrijven en de inspirerende, positieve een aanmoedigende feedback van Simone. Bedankt daarvoor Simone!

 

CB (48 jaar), op zoek naar een nieuwe werkomgeving

Als ondernemer met verschillende gelijktijdige opdrachten in uiteenlopende werkgebieden en een zeer onregelmatige agenda had ik twee belangrijke vragen aan het begin van het traject.

Praktisch: ik wilde meer grip krijgen op mijn bezigheden, overzicht over mijn taken, structuur in mijn werkweek. Mijn huis en mijn agenda waren een rommeltje. Ik wilde ruimte inbouwen voor rust en ontspanning, maar ook voor lichaamsbeweging, huishoudelijke taken en sociale contacten en zo een gezonde werk-privébalans krijgen.

Daarnaast inhoudelijk: ik had de wens om mijn aanbod als zzp-er scherper te formuleren, omdat ik het in de diversiteit van mijn kwaliteiten en werkzaamheden lastig vond om potentiële klanten te vertellen wat ik nu eigenlijk te bieden had. Ik wilde mijzelf duidelijker profileren en beter zichtbaar, herkenbaarder worden voor opdrachtgevers.

Het 30-dagentraject voelde als een plezierige reis door mijn eigen leven. Ik ging orde scheppen in de chaos en tegelijk mijn creativiteit de vrije loop laten. Het dagelijkse ritme van projecttijd besteden en bloggen was in de eerste plaats comfortabel. Soms moest ik even doorbijten, maar het voelde ook goed om mezelf te dwingen tot opruimen, nadenken, schrijven, mindmappen. Zo werd wat aanvankelijk een keurslijf leek, vanzelf een bevrijding. Paradoxaal genoeg zorgde de regelmaat, het dagelijks ‘afdwingen’ van aandacht, voor enorm veel inspiratie. Simone was tijdens onze gesprekken altijd scherp en doortastend.

De belangrijkste opbrengst van de sessies vormde voor mij het opnieuw vaststellen van de richting. Welke kant mag ik de komende weken op? Hoe gaat het resultaat van mijn inspanningen eruitzien?

De feedback op mijn dagelijkse blog was vooral ondersteunend, bevestigend, gaf moed als ik even vast zat of een duwtje in de rug voor de volgende stap. Het bloggen hielp me ook om al schrijvend te reflecteren. Simone was in haar commentaar eerlijk en begripvol.

Het 30-dagentraject heeft me niet alleen overzicht gebracht in de versnippering van mijn taken, maar ook het vertrouwen dat als ik van de rails raak, ik altijd weer kan terugvallen in de dagelijkse regelmaat die ik voor mezelf gecreëerd heb. Mijn werk- en privéleven zijn nog steeds onvoorspelbaar en rommelig, maar ik weet nu op welke manier ik zonder kleerscheuren aan boord kan blijven. Ik heb een gezond en overzichtelijk werkklimaat voor mezelf georganiseerd.

Daarnaast heb ik nu een goede omschrijving van mijn aanbod, werkwijze en beoogde opdrachtgevers. Ik ben tevreden over het beeld dat ik kan neerzetten van mijn eigen bedrijf en ik weet ook op welke manier ik het onder de aandacht wil brengen. Er is een goede focus ontstaan in mijn aanbod en in mijn profilering.

Ik zou elke startende of zoekende zzp-er het traject aanraden. Of het nu gaat om vragen over ondernemerschap en jezelf in de markt zetten, of om een koerswijziging in je aanbod.

Maar juist ook iedereen die professioneel of anderszins ‘iets voor elkaar wil krijgen’ – en wie wil dat nou niet? – heeft profijt van het 30-dagentraject.

Ik heb het traject als heel positief ervaren.

Simones flexibiliteit, creativiteit, openheid en positieve feedback waren voor mij heel waardevol in dit traject.
Zij heeft me echt geholpen om te ontdekken wat voor mij belangrijk en leuk is. Ook heeft ze me gemotiveerd. Het was goed om de discipline op te brengen om dagelijks met mijn plannen aan de slag te gaan.

Ik vind dit traject heel geschikt voor mensen die allerlei ideeën hebben en e.e.a. toch niet door durven zetten. Maar ook voor mensen die geen baan meer hebben of die weten dat ze eerdaags  hun baan kwijt raken en willen onderzoeken of zelfstandig ondernemerschap passend zou kunnen zijn.

Soms mis je iets om een volgende stap te durven zetten. Belangrijk is dat je kunt komen tot wat werkelijk bij je past en waar je je goed bij voelt. Je zit niet zozeer te wachten op allerlei goedbedoeld advies, als wel een manier om bepaalde ideeën nader te onderzoeken op een speelse en creatieve manier.

Simone biedt, met haar 30 dagen traject en positieve manier van begeleiden, nu net datgene wat nodig is om je eigen creativiteit en mogelijkheden verder te onderzoeken om te kunnen ontdekken wat je werkelijk wilt en wat bij je past.

 

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Norie Kamoen, (57 jaar), zet momenteel haar eigen bedrijf Omtrent Verlies op, en start in augustus 2016

Vandaag mijn 30dagen traject afgerond. In 30 dagen verdeeld over zes  weken een nieuwe routine opgebouwd. Super.

Vijf ochtenden per week tijd voor mij zelf. Elke ochtend 1,5 uur gereserveerd om aan mijn project te werken.  Zo nam ik weer de regie over mijn werk, gesteund door Simone.

Het dagelijks contact ging via de weblog, waarin ik verslag deed van mijn activiteiten en waarin zij mij aanmoedigde om verder te gaan.

Zo fijn om gehoord te worden en ondertussen flink vooruitgang in mijn project te boeken. Ik heb Simone ervaren als een duidelijke  gesprekspartner en een stimulerende coach.

 

Martina Vos ( 55 jaar. Leiden), bouwt aan haar praktijk voor intuïtieve coaching.

De gesprekken met Simone heeft me doen beseffen wat een bagage ik al heb, waar ik verder mee kan. Juist doordat zij mij bevraagt en daardoor alle informatie ook uit mijzelf komt. Door haar enthousiasme ging ik ook weer in mezelf geloven, iets wat door alle twijfels weleens ondergesneeuwd raakt. Het vuurtje van de inspiratie is weer voldoende aangewakkerd. Ik kan het zelf nu  brandend houden.

Simone weet aan het licht te brengen wat nodig is om verder te komen

Simone voelt haarscherp aan wat er speelt en zij weet feilloos de essentie eruit te halen. Daarbij is zij deskundig, warm, geestig  en authentiek. Als je uitgenodigd wil worden om zowel je binnenkant als je buitenkant  in beweging te zetten en je iemand zoekt die eerlijk en oprecht is, zuiver aanvoelt wat je nodig hebt en deskundig en duidelijk is, is Simone een echte aanrader.

Door de coaching wordt je gebracht naar jouw verlangen, naar wat er al is, er is een plek voor alle emoties en gevoelens die erbij komen kijken, en er wordt gewerkt vanuit een diepe spirituele inspiratie, en dat heb ik als heel waardevol ervaren.

Simone  heeft een scherpe analytische blik en is daarbij een echt gevoelsmens met een sterke intuïtie. Haar menselijke benadering waarin alles een plek mag hebben gaf ruimte en vertrouwen. Ze is een enthousiaste en betrokken coach, fijn!

Voor mij waren de sessies  heel waardevol! Je gaf mij het gevoel dat niks vreemd was waardoor ik me vrij voelde om de dingen te zeggen die ik wilde zeggen. Het spirituele aspect sprak me ook erg aan maar het werd absoluut niet zweverig.

Pin It on Pinterest