Route

 

Routebeschrijving

 

 

Per trein

 

Vleuterweide is heel goed bereikbaar per trein. Overdag rijdt er elk kwartier een trein. Kijk voor de dienstregeling op de website van de NS, of op de 9292OV-pagina.

Neem de trein naar Vleuten. In station Vleuten stap je uit. Als je uit de richting Utrecht komt, loop je de trap af, en ga je onder het spoor door. Als je uit de richting van Den Haag komt, blijf je aan deze kant van het spoor. Je slaat linksaf, en loopt een stuk parallel aan het spoor, in de richting van Utrecht. Als je niet meer verder kunt, sla je rechtsaf. Dit is een weg (Sporensingel), met daarnaast een straat (Hanekampstraat). In je blikveld staat nu in de verte een vrij groot huis met een vierkant torentje.

Je loopt deze Hanekampstraat helemaal uit, tot je bij een tamelijk drukke dubbele weg komt (Stroomrugbaan/De Vuursche). De Stroomrugbaan steek je recht over, en dan ga je meteen linksaf De Vuursche op (parallelweg dus van de Stroomrugbaan). Vervolgens sla je de derde straat rechts in: Birkhoven. Dan neem je de tweede straat links. Dit is de Bokkeduinen, mijn woon- en werkruimte is op nummer 4.

 

Per bus

 

Vleuterweide is heel goed bereikbaar per bus. Bus 28 vertrekt vanaf het station, stap uit bij bushalte Centrum Vleuterweide of Eyckenstein. Kijk op de 9292OV-pagina voor de precieze dienstregeling.

 

Per fiets

Het is prima mogelijk om met de fiets te komen. Vanuit Utrecht is het ongeveer 35 a 45 minuten fietsen. Er is zojuist een nieuwe fietsbrug geopend – de Daphne Schippersbrug. De route over deze brug/Groenedijk/Alendorperweg is prachtig! De route over de ‘gele brug’ bij de Douwe Egbertsfabriek is saaier, maar wel snel.

 

 

Per auto

Tik het volgende adres in in je Google Maps:

 

Bokkeduinen 4

3452 JN

Vleuten

Pin It on Pinterest