Over Simone

Ik ben Simone Nijboer

Ik ben coach, schrijver en kunstenaar. Al 25 jaar begeleid ik mensen op hun pad van droom naar daad. Ik schreef twee boeken en creëerde talloze coachingsprogramma’s. Als kunstenaar werk ik gestaag aan mijn schilderijen, en inspireer ik mensen met mijn kunst-cursussen.

Creëren speelt een hoofdrol in mijn leven.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het kan zijn, en door wat voor diepe dalen je soms moet gaan om door te gaan en je doel te bereiken.

Gedurende mijn weg heb ik veel geleerd.

Het is een echte kunst om stug door te gaan, en vast te houden aan je doel. Om zo stap voor stap te komen waar je wezen wilt, ook al word je bestormd door angsten, twijfels en onzekerheid. Dit heeft me veel gebracht, en dit wil ik graag doorgeven, omdat het niet alleen jezelf gelukkig maakt, maar omdat je er ook een mooiere wereld mee kunt maken.

Ik heb steeds mijn eigen weg gevolgd.

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond: ik studeerde Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht, en deed daarnaast opleidingen op het gebied van psychosociale therapie, systemisch werken, stembevrijding en geestelijke begeleiding. Op het gebied van de kunst ben ik autodidact – ik kan je verzekeren dat je door gestaag en trouw aan je droom te bouwen op eigen kracht heel veel voor elkaar kunt krijgen.

En ik ben voorlopig nog niet uitgedroomd … 😉

Onlangs heb ik een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan door het lopen van een lange solo-wandeltocht door de Pyreneeën. Ook dat heeft mijn leven veranderd. 

Pin It on Pinterest