Dieper op de kwestie in

 

Veranderwandeling in combinatie met coaching

 

Mocht je een vraag hebben, waar je graag uitgebreider over in gesprek zou willen gaan, dan kun je de veranderwandeling combineren met twee korte telefonische coachingsgesprekken van een half uur, één voor de wandeling, en één erna.

Voor een dergelijk kort gecombineerd wandel/coachingstraject stuur ik je van tevoren een aantal concrete vragen, zodat je je situatie en je vraag helder in kaart kunt brengen, en je met een heldere intentie de wandeling in kunt gaan.

Voor het eerste gesprek mail je wat je kwestie is. Alleen al het formuleren van wat je dwars zit en wat er allemaal voor kanten aan zitten kan je helpen om de zaak helderder te krijgen.

Tijdens het wandelen vindt er geen coaching plaats. De wandeling is juist bedoeld om niet na te denken, maar ruimte te scheppen om verandering van binnenuit de kans te geven.

Achteraf bespreken wat de wandeling je gebracht heeft en wat voor conclusies je eruit hebt getrokken. Om het geheel concreet te maken formuleer je wat de eerste praktische stap is die je gaat zetten, en de datum waarop je dat gaat doen.

 

Praktische details

 

Wanneer?

Bij voorkeur voeren we het eerste gesprek één tot twee weken voor de wandeling. Zo kunnen je bevindingen al vast een tijdje sudderen.

Het tweede gesprek voeren we kort na de wandeling, om de positieve energie die je op hebt gedaan tijdens de wandeling zo goed mogelijk te gebruiken voor het inzetten van concrete verandering.

 

Prijs

De ruimtewandeling in combinatie met twee telefonische coachingsgesprekken van een half uur kost € 110,00 ex btw.

Wordt dit bedrag niet door derden vergoed, of kun je de btw niet aftrekken, dan is dit bedrag inclusief btw. Leef je van een laag inkomen, of heb je een U-pas? Neem dan contact met me op.

 

Andere coachingsmogelijkheden

Wil je uitgebreider gecoacht worden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. Steeds geldt: boek je twee of meer gesprekken, dan kun je gratis mee met de veranderwandeling.

 

Pin It on Pinterest

Share This